Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 01/10/2013 , Josep Anglada i la Seguretat Privada

Barcelona, 01/10/2013 , Josep Anglada i la Seguretat Privada

01/10/2013

Web oficial del sindicat SIPVS-C

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha estat entrevistat pel sindicat SIPVS - C per saber la seva opinió respecte del sector i la política actual cap al mateix.

- Què és Plataforma per Catalunya i amb quin objectiu es va fundar ?

Plataforma per Catalunya és un partit polític que es va fundar amb l'objecte de dir el que ningú s'atrevia fins llavors, que la immigració és un greu problema amb implicacions econòmiques, socials i d'ordre públic i que la classe política catalana era còmplice d'una situació en la qual els perjudicats érem els catalans, especialment les classes mitjanes i treballadores

A partir d'aquest punt hem construït un moviment polític en defensa dels interessos dels catalans davant la immigració, la decadència política i la crisi. El nostre objectiu es resumeix en el nostre ja famós lema: "Primer els de casa".

- Quina evolució ha tingut PxC en els últims anys i quin futur presenta?

En les primeres eleccions a què ens vam presentar vam aconseguir 4 regidors, avui en tenim 67, milers d'afiliats i en dues ocasions hem estat a les portes d'entrar al Parlament de Catalunya.

PxC és avui una realitat política consolidada a Catalunya i amb un futur molt prometedor que ens portarà a estar presents en totes les institucions d'aquest país.

- Què pensava del món de la seguretat privada abans de fundar PxC? I ara?

Per PxC la seguretat ciutadana és un tema de vital importància i avui dia l'aportació de la seguretat privada és vital per poder mantenir-la.

Creiem que és un sector en creixement i al que cada vegada se li encomanen funcions d'una major responsabilitat. Per això mateix ha de ser considerat i regulat en funció de la seva creixent importància.

Personalment he d'agrair a la seguretat privada que m'ha acompanyat en els moments que ho he necessitat.

- Què aportaria PxC al món de la seguretat privada? O què ha aportat?

PxC estaria per un suport clar a les exigències d'aquest sector, qualsevol limitació a les seves funcions ens sembla contraproduent.

La seguretat privada s'ha d'adequar a la demanda que la societat té d'aquesta funció . Una demanda que creix dia a dia i per tant un sector - el de la seguretat privada -al qual cal millorar les seves condicions globals de forma progressiva .

- Què li sembla la imposició, sota pena de sanció, de la Placa de Vigilant de Seguretat en català?

Ridícula.És una de les noves accions absurdes de la Generalitat que en lloc de regular el benestar i l'eficàcia, es dedica a buscar tres peus al gat ia obligar a absurds que no tenen cap sentit i només contribueixen a pertorbar el normal funcionament de la societat. En aquest cas, és una norma contrària al sentit general del sector.

- Quina opinió li mereix UGT , CCOO?

Si bé cal reconèixer que en el passat aquests sindicats van servir per defensar els drets dels treballadors, fa ja més de dues dècades que s'han convertit en una mera burocràcia interessada a defensar els drets i privilegis dels seus membres.

Avui més que mai cal regenerar el món sindical, i això només es farà a través de sindicats independents i amb una forta i directa implicació amb l'ofici dels treballadors als que defensen.

Moltes gràcies Sr Anglada per atendre'ns i esperem que, d'arribar al Parlament de Catalunya, recordi les necessitats del nostre sector

 Barcelona, 1 d’octubre de 2013

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube