Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 15/10/2013; Anglada es reuneix a Madrid amb el president del Partido por la Libertat (PxL)

Vic, 15/10/2013; Anglada es reuneix a Madrid amb el president del Partido por la Libertat (PxL)

14/10/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada: “Estic convençut que a partir de les eleccions municipals del 2015, la veu dels identitaris estarà present en molts ajuntaments d’Espanya”.

 Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va aprofitar la seva estada a Madrid per participar en el programa “Abre los ojos y mira”  de Telecinco, per reunir-se amb el president del Partido por la Libertat (PxL), José Mª Ruiz.

Ruiz, que va posar al corrent de les activitat que té previstes realitzat PxL fins a finals d’any va manifestar que “la gent està treballant amb molta il·lusió”, assegurant que “l’objectiu principal és poder presentar el màxim de candidatures a les properes eleccions municipals que se celebraran el 2015”.

Per la seva part, Anglada va manifestar “sentir-se molt satisfet del treball que s’està fent  a nivell estatal”, afegint “estar convençut que a partir de les eleccions municipals del 2015, la veu dels identitaris estarà present en molts ajuntaments d’Espanya”.

Durant la reunió, Anglada també va posar al corrent a Ruiz dels contactes que ha mantingut amb altres líders polítics per tal de consensuar una candidatura unitària per les properes eleccions europees.

PxC

Madrid, 14 d’octubre de 2013   

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube