Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 16/10/2013; Anglada al programa

Vic, 16/10/2013; Anglada al programa "Abre los ojos y mira" de Telecinco

16/10/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada a Telecinco: “La gent està farta de la casta política que tenim en aquest país, tant a Catalunya com a Espanya”.

Vic |Redacció. - El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va intervenir aquest passat dissabte al programa "Abre los ojos y mira" de Telecinco que dirigeix​​ Emma García.

 Veure vídeo a través del facebook

Anglada, que va estar entrevistat durant el programa per Javier Ruiz, va deixar clar que ”Plataforma per Catalunya res té que veure amb els partits qualificat d’ultradreta”, afegint  “la gent està farta de la casta política que tenim en aquest país, tant a Catalunya com a Espanya”. Abans però de començar l’entrevista, es va passar el famós vídeo de la campanya electoral de 2011.

Un cop acabat el programa, el líder identitari va rebre varies felicitacions per la seva intervenció a traves de les xarxes socials.

PxC

Vic, 16 d’octubre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 17/10/2013; Anglada nega ser ultradreta

"PxC no té res a veure amb la ultradreta que hi ha a Espanya”

Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha afirmat en una entrevista a Telecinco que la seva formació "no té res a veure amb la ultradreta que hi ha a Espanya”.

El líder ultra, al programa Abre los ojos... y mira, ha defensat el seu discurs contra la immigració: "en aquest país hi ha unes lleis i aquestes les lleis les hem de complir tots, els autòctons i els de fora". "Si les persones que vénen de fora no volen complir les nostres lleis, que marxin al seu país i aquí no ha passat res", ha afegit.

Anglada ha puntualitzat que "nosaltres sempre hem insistit en les persones que estan sense papers"i ha assenyalat que "aquí no pot venir tot el món i, per això, en moments de crisi diem que 'primer els de casa'".

Finalment, Josep Anglada ha expressat que "a Catalunya no hi haurà ni referèndum ni consulta. El que hi ha a Catalunya cada dia és un engany de Mas i Junqueras a la bona gent dels catalans". 

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube