Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 31/10/2013; Anglada ha estat el convidat al programa

Vic, 31/10/2013; Anglada ha estat el convidat al programa "Catalunya opina júnior" de Canal Català TV

01/11/2013

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, diu a “Catalunya opina junior” de Canal Català TV que “la casta política parasitaria té por a Plataforma per Catalunya”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada,  ha estat el convidat al programa "Catalunya opina júnior" de Canal Català TV. Anglada ha estat acompanyat de Carlos Oliva, Sandra Gustems, Montserrat Rodríguez i Mohamed.

El programa que ha estat dirigit per José Garcia, s’ha parlat de temes com l’exhumació de les restes de Franco del Valle de los Caídos, de les ITV i de la immigració.

Anglada, que s’ha queixa de la poca democràcia que hi ha en els mitjans de comunicació, ha assenyalat que “la casta política parasitaria té por a Plataforma per Catalunya, i això queda palès en el boicot que ens fan la majoria de mitjans de comunicació”. 

Sobre la immigració, Anglada ha dit que “no es tracta d’anar contra ningú, és qüestió de dir que a casa nostra no hi caben tots i que cal expulsar a tots els immigrant il·legals”.

Anglada, també ha deixar clar que “no li agrada veure a les nenes musulmanes amb vels ni a las dones amb burca”.

Finalment, Anglada va alertar que "de seguir per aquest camí en poc temps el president de la Generalitat podria ser un moro".

Degut l’interès que ha aixecat el tema de la immigració, el presentador del programa, José García, s’ha compromès a portar al programa els mateixos tertulians en pocs dies.  

PxC

Vic, 31 d’octubre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube