Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 08/11/2013; Josep Anglada:

Vic, 08/11/2013; Josep Anglada: "Tot el meu suport a Albert Tafalla, el nostre valent candidat a Reus"

09/11/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada: "Cap associació islamista ens taparà la boca. El nostre compromís amb els de casa és irrenunciable".

Vic | Redacció.- Josep Anglada s'ha referit "al nou intent de censura i de persecució política per part de l'advocat musulmà Hilal Taku, president de l'associació islamista Watani Ciutadans per la Convivència i el Desenvolupament, serà un nou fracàs, com ja ho va ser quan la Generalitat va presentar una denúncia contra Plataforma per Catalunya (PxC) per aquest mateix motiu, i va quedar arxivada pel jutge".

Per al líder identitari "en el fons aquesta actitud per part de Takou indica alguna cosa que és extremadament perillosa, la progressiva interferència dels islamistes en la nostra societat, no només no s'adapten sinó que a més pretenen que les nostres lleis s'ajustin als seus desitjos i capricis", afegint "amb nosaltres estan molt equivocats, estem aquí per defensar els catalans d'aquesta invasió demogràfica i ideològica que és l'islamisme. Ningú ens farà callar i molt menys Takou i la seva associació Watani".

Després de manifestar "tot el meu suport a Albert Tafalla, el nostre valent candidat a Reus", el president de Plataforma per Catalunya (PxC), va concloure "és un orgull que les denúncies que es presenten contra nosaltres siguin per defensar la gent de casa, mentre que tots els partits de la casta estan contínuament citats als tribunals per aclarir els seves permanents estafes, finançaments il·legals i robatori de diners públics. Nosaltres som una altra mena de gent, per això intenten tapar-nos la boca, però sabem que també som l'esperança de la bona gent d'aquest país, i per això, precisament per això, no ens podran aturar " .

PxC

Vic, 8 novembre 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

LA VANGUARDIA, 09/11/2013; VIVIR PÀG.4 Imputado el jefe de filas de PxC por una campaña racista

EFE/REUS.- El titular del juzgado número 3 de Reus ha imputado al candidato de la lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en las últimas elecciones municipales, Albert Tafalla, por haber protagonizado una campaña electoral de tintes racistas según la denuncia presentada por el abogado Hilal Tarkou, presidente de la asociación Watani Ciutadans per la Convivència i el Desenvolupament de Reus. Tafalla declarará el día 12 ante el juez.

 

WWW.REUSDIARI.CAT, 09/11/2011; Imputen el cap de PxC a Reus per una «campanya racista»

Una associació va denunciar Albert Tafalla per la campanya a Reus i vol que demani perdó a la societat

Josep Anglada: «Cap associació islamista no es taparà la boca»

Redacció.- Albert Tafalla, cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) en les darreres eleccions municipals a Reus ha estat imputat pel titular del jutjat número 3 de Reus després haver estat denunciat per una campanya electoral racista per part de Watani Ciudadanos por la Convivencia y Desarrolo de Reus.

El president d'aquesta associació i advocat, Hilal Tarkou, va denunciar la propaganda electoral de PxC durant les eleccions, pel que considerava un «presumpte delicte de racisme i incitació a l'odi». Ara, un cop el procés judicial ha seguit endavant, el proper pas serà la declaració d'Albert Tafalla el 12 de novembre.

Hilal Tarkou ha explicat però, que el motiu d'aquest judici és que Tafalla «demani perdó a la societat» en favor de la convivència. Recordem que PxC a Reus va realitzar accions de bustiades dipositant xecs ficticis de 4.000 euros a nom d'una persona d'origen nord-africà, juntament amb un text que acusava al Pacte per la Immigració d'haver repartit 4.000 milions d'euros els darrers dos anys entre els immigrants.

Finalment Plataforma per Catalunya no va aconseguir entrar a l'Ajuntament de Reus, tot i que es va quedar a les portes. El denunciant també considera que el jutge hauria de citar el líder de PxC, Josep Anglada, ja que segons Tarkou ell és l'autèntic responsable de la campanya racista.

 

WWW. ABC.ES, 08/11/2013; Imputado el cabeza de lista del PxC en Reus por una campaña electoral racista

EFE.- El titular del juzgado número 3 de Reus (Tarragona) ha imputado a Albert Tafalla, cabeza de lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en las últimas elecciones municipales en Reus tras haber sido denunciado por protagonizar una campaña electoral racista, ha explicado a Efe el denunciante, Hilal Tarkou.

El abogado Hilal Tarkou preside la asociación Watani Ciudadanos por la Convivencia y el Desarrollo de Reus, que denunció la propaganda electoral de PxC en los comicios municipales por un presunto delito de racismo e incitación al odio.

Hilal ha mostrado a Efe su "total confianza" en que el proceso seguirá adelante hasta abrirse un juicio oral porque "la Fiscalía ya apreció indicios de delito y derivó el caso al juez, que ha citado a declarar a Albert Tafalla el próximo día 12".

Si bien el auto judicial, al que ha tenido acceso Efe, no especifica los motivos de la imputación, la denuncia, aclara Tarkou, se presentó por provocación a la discriminación, al odio o la violencia por motivos racistas o de religión, tipificados en los artículos 510.1 y 2 del Código Penal.

La asociación pide la "indemnización simbólica de que pidan perdón a la sociedad", en aras de la convivencia, afirma Tarkou.

En la campaña por las elecciones municipales de 2011, PxC buzoneó en Reus cheques ficticios de 4.000 euros a nombre de una persona de origen norteafricano, con un texto en el que acusaba al Pacto por la inmigración" de haber "repartido 4.000 millones de euros los dos últimos años entre los inmigrantes".

La campaña se realizó en los municipios donde PxC presentaba lista -en Reus no obtuvo ningún concejal- y además de Watani, otras asociaciones y la propia Generalitat denunciaron esta propaganda electoral por incitación al racismo.

El denunciante considera que el juez también debería llamar a declarar al presidente de PxC, Josep Anglada, por considerar que es el auténtico responsable de la campaña racista.

 

WWW.ELPERIODICO.COM, 08/11/2013; Imputado el cabeza de lista del PxC en Reus por una campaña electoral racista

Una asociación denunció a Albert Tafalla, que declarará el próximo día 12, por discriminación e incitación al odio

EFE / Reus.- El titular del juzgado número 3 de Reus (Baix Camp) ha imputado al cabeza de lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en las últimas elecciones municipales, Albert Tafalla, tras haber sido denunciado por el abogado de una asociación local que le acusó de protagonizar una campaña electoral racista. Tafalla declarará ante el juez el próximo 12 de noviembre.

El abogado Hilal Tarkou, que preside la asociación Watani Ciudadanos por la Convivencia y el Desarrollo de Reus, denunció la propaganda electoral de PxC en los pasados comicios municipales por un presunto delito de racismo, discriminación e incitación al odio y la violencia por motivos racistas o de religión, tipificados en los artículos 510.1 del Código Penal.

Hilal ha afirmado que confia en que el proceso seguirá adelante hasta abrirse un juicio oral porque "la Fiscalía ya apreció indicios de delito y derivó el caso al juez, que ha citado a declarar a Albert Tafalla el próximo día 12". La asociación pide la "indemnización simbólica de que pidan perdón a la sociedad".

La polémica campaña

En la campaña por las elecciones municipales de 2011, PxC buzoneó en Reus cheques ficticios de 4.000 euros a nombre de una persona de origen norteafricano, con un texto en el que acusaba al "pacto por la inmigración" de haber "repartido 4.000 millones de euros los dos últimos años entre los inmigrantes".

La campaña se realizó en los municipios donde PxC presentaba lista y además de Watani, otras asociaciones y la propia Generalitat denunciaron esta propaganda electoral por incitación al racismo.

El denunciante considera que el juez también debería llamar a declarar al presidente de PxC, Josep Anglada, por considerar que es el auténtico responsable de la campaña racista.

 

 

 

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 09/11/2013; Josep Anglada: «Cap associació islamista no ens taparà la boca»

Redacció.-  El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada ha sortit al pas per donar el seu suport a Albert Tafalla, el candidat de PxC a Reus en les últimes eleccions, que ha estat imputat després que l’associació Watani Ciudadanos por la Convivencia y el Desarrollo de Reus el denunciés per una campanya electoral «racista» . Anglada s’ha referit a aquesta denúncia com un «nou intent de censura i de persecució política per part de l'advocat musulmà Hilal Taku», president de l'associació Watani, i confia que aquesta denúncia serà un nou «fracàs, com ja ho va ser quan la Generalitat va presentar una denúncia contra PxC per aquest mateix motiu, i va quedar arxivada pel jutge».

Anglada ha aprofitat per criticar, d’una banda, l’associació islàmica i «la progressiva interferència dels islamistes en la nostra societat:no només no s'adapten sinó que a més pretenen que les nostres lleis s'ajustin als seus desitjos i capricis», explica. De l’altra, ha carregat contra el que qualifica de «partits de la casta», els quals «estan contínuament citats als tribunals per aclarir les seves permanents estafes, finançaments il·legals i robatori de diners públics», mentre que PxC, a parer seu, està citada als tribunals «per defensar els de casa».

 

DIARI DE TARRAGONA, 09/11/2013; PÀG. 14 El candidato de PxC en Reus, imputado por una campaña electoral “racista”

 
TRIBUNALES – La asociación Watani le denunció en las municipales de 2011
 
REUS.- El titular del juzgado de instrucción número 3 de Reus ha imputado a Albert Tafalla, cabeza de lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en las últimas elecciones municipales en Reus, por una campaña electoral de corte presuntamente racista. Tafalla fue denunciado por el abogado Hilal Tarkou, presidente de la asociación Watani Ciudadanos por la Convivencia y el Desarrollo, por un supuesto delito de racismo e incitación al odio a consecuencia de la propaganda electoral utilizada por PxC en las municipales.
 
La asociación Watani, que ha informado de la imputación, ratificó la denuncia el pasado mes de junio. El presidente de la entidad confía en que el proceso seguirá adelante porque “la Fiscalía ya apreció indicios de delito y derivó el caso al juez”, que ha citado a declarar a Tafalla el próximo día 13, según Hilal Tarkou.
 
En las elecciones municipales de 2011, PxC buzoneó en Reus cheques ficticios de 4.000 euros a nombre de una persona de origen norteafricano, con un texto en el que acusaba al Pacto por la Inmigración de haber “repartido 4.000 millones de euros entre los inmigrantes los dos últimos años”. PxC no obtuvo ningún concejal.

DIARI DE TARRAGONA, 11/11/2013; PÀG.13 Anglada defiende al candidato de PxC en Reus imputado por un delito de racismo

Recuerda que: 'ninguna asociación islámica nos tapará la boca'

REUS.- El líder de Plataforma per Catalunya (PxC)Josep Anglada, ha defendido públicamente al candidato de este partido en Reus durante las últimas elecciones municipales, Albert Tafalla, quien ha sido imputado por el Juzgado de Instrucción número 3 de Reus por una campaña electoral de corte presuntamente racista. Tafalla fue denunciado por el abogado Hilal Tarkou, presidente de la asociación Watani Ciudadanos por la Convivencia y el Desarrollo, por un supuesto delito de racismo e incitación al odio, a consecuencia de la propaganda electoral utilizada por PxC en las municipales.

Anglada ha manifestado «todo mi apoyo a Albert Tafalla, nuestro valiente candidato en Reus. Es un orgullo que las denuncias que se presentan contra nosotros sea por defienden a a gente de casa, mientras todos los partidos de la casta están continuamente citados en los tribunales para aclarar sus permanentes estafas, financiaciones ilegales y robo de dinero público».

Sobre la denuncia, Anglada asegura que «es un nuevo intento de censura y de persecución política por parte del abogado musulmán Hilal Tarkou. Pero será un nuevo fracaso, como ya lo fue cuando la Generalitat presentó un denuncia contra Plataforma per Catalunya por ese mismo motivo, y quedó archivada por el juez».

Para el líder de PxC «en el fondo, esta actitud por parte de Tarkou indica algo que extremadamente peligroso, la progresiva interferencia de los islamistas en nuestra sociedad. No sólo no se adaptan sino que además pretenden que nuestras leyes se ajusten a sus deseos y caprichos. Con nosotros están muy equivocados. Estamos aquí para defender a los catalanes de esta invasión demográfica e ideológica que es el islamismo. Nadie nos va a callar, y mucho menos Tarkou».

 

 

DIARI MES, 11/11/2013; PÀG.6 Imputat el cap de llista de PxC a Reus per la campanya electoral

Declararà als Jutjats el proper 12 de novembre.

REUS.- El titular del jutjat número 3 de Reus ha imputat Albert Tafalla, cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) en les últimes eleccions municipals a Reus desprès d’haver estat denunciat per protagonitzar una campanya electoral racista. L’advocat Hilal Tarkou presideix l’associació Watani Ciutadans per la Convivència i el Desenvolupament de Reus, que va denunciar la propaganda electoral dePxC en els comicis municipals per un presumpte delicte de racisme i incitació a l’odi. Tarkou mostra la seva “total confiança” en què el procés seguirà endavant fins a obrir-se un judici oral perquè “la Fiscalia ja va apreciar indicis de delicte i va derivar el cas al jutge” que ha citat a declarar Tafalla el pròxim dia 12. L’associació demana la “indemnització simbòlica i que demanin perdó a la societat” en nom de la convivència. En la campanya per les eleccions municipals del 2011, PxC va posar a les bústies de Reus xecs ficticis de 4.000 euros a nom d’una persona d’origen nord-africà amb un text en el qual acusava el Pacte per la immigració d’haver “repartit 4.000 milions d’euros els dos últims anys entre els immigrants”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube