Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Acord majoritari davant la negativa a sotmetre's a la disciplina del partit, desafiar les decisions del Consell Executiu i arrogar-se el càrrec de president

Acord majoritari davant la negativa a sotmetre's a la disciplina del partit, desafiar les decisions del Consell Executiu i arrogar-se el càrrec de president

10/02/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Els regidors de Plataforma per Catalunya a Vic aparten Josep Anglada del grup municipal

Vic | Redacció.- Els regidors de Plataforma per Catalunya a Vic han acordat, per majoria, desvincular Josep Anglada del grup municipal a l’Ajuntament.

Els regidors han formalitzat l’expulsió a la secretaria municipal perquè Anglada deixi l’acta com a regidor del grup municipal de Plataforma per Catalunya mentre el partit delibera el seu expedient.

La decisió ha estat motivada per la negativa d'Anglada a sotmetre's a la disciplina del partit, desafiar públicament les decisions del Consell Executiu i arrogar-se el càrrec de president un cop rellevat de la presidència.

La mesura es farà efectiva en la propera sessió plenària, que inclourà en l'ordre del dia un punt per donar-ne compte.

El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha sol·licitat la convocatòria d’un ple extraordinari amb caràcter d’urgència la data i hora dels quals seran resolts aquest vespre.

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube