Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Depurant responsabilitats per les deficiències en la gestió

Depurant responsabilitats per les deficiències en la gestió

18/03/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya es querellarà contra Josep Anglada per administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda

Barcelona | Redacció.- Plataforma per Catalunya presentarà una querella criminal contra Josep Anglada en els propers dies.

Després d’haver auditat la situació financera del partit i la gestió de l’expresident, Plataforma per Catalunya portarà Anglada davant els tribunals perquè la Justícia deliberi sobre la seva responsabilitat penal en diversos delictes de caire econòmic i societari.

De l’auditoria es desprèn que Plataforma per Catalunya ha resultat perjudicada per la gestió de l’anterior president, de la qual hi ha indicis d’administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda pels quals Anglada haurà de respondre.

Amb aquesta resolució Plataforma per Catalunya vol depurar responsabilitats per les deficiències en la gestió que van portar al Consell Executiu a apartar Anglada de la presidència alhora que reafirma el compromís amb la transparència i col·laboració amb la Justícia.

 

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA | Querella criminal de la PxC contra Josep Anglada

POLÍTICA – Per administració deslleial

Plataforma per Catalunya (PxC) presentará una querella criminal contra el seu  artífex i fundador, Josep Anglada, els propers dies, segons va anunciar la pròpia formación d’ultradreta ahir en un comunicat.

Després d'haver auditat la situació financera del partit i la gestió de l'expresident, PxC  portarà Josep Anglada davant els  tribunal  perquè la Justícia deliberi sobre la seva responsabilitat penal en diversos de­lictes de caràcter econòmic i  societari.

De fet, el passat mes de fe­brer la formació ja va destituir i  expulsar el qui havia estat el seu president.

Segons la formació “de l'auditoria es desprèn que Plataforma per Catalunya ha resultat perjudicada per la gestió de l'anterior president, de la qual hi ha indicis d’admi­nistració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda, deIs quals haurà de respondre”.

Amb aquesta resolució, se­gons explica en el comunicat, “la PxC vol depurar responsabilitats per les deficièncias en la gestió que van portar el consell executiu de la formación a apartar Anglada de la presidencia”, alhora que reafirma ”el compromís amb la transparència i la col·laboració amb la Justícia”.

Cal recordar que Anglada va haver de declarar el passat  mes de febrer per les acusacions d’injúries i amenaces de dos companys del partit.

 

BAIXPENEDESDIARI.CAT | PxC anuncia que es querellarà contra Josep Anglada

La nova direcció veu indicis d’administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda en els comptes

EL VENDRELL.- El divorci entre el partit Plataforma per Catalunya (PxC) i el seu fundador Josep Anglada és total i acabarà als tribunals. La nova direcció del partit d'extrema dreta ha confirmat en un comunicat que presentarà una querella contra el seu ex president per «administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda», un cop han revisat els comptes de la formació.

L'auditoria financera que ha realitzat la nova direcció ha confirmat, segons apunten en un comunicat, els nombrosos dubtes existents sobre la gestió feta per Anglada, la qual hauria perjudicat econòmicament al partit. De fet, la mala gestió econòmica era una acusació que sempre havia planat sobre la formació ultradretana quan algun membre l'abandonava.

Josep Anglada va ser rellevat de la presidència de PxC a principis del mes de febrer pel Consell Exectutiu del partit. Tot i els seus intents per revertir la situació, la majoria de regidors de la formació li han girat l'esquena, com és el cas dels membres de PxC del Vendrell, que han carregat durament contra el seu ex president als mitjans de comunicació.

E-NOTÍCIES.CAT | Querella de Plataforma a Anglada

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que presentarà una querella criminal contra l’expresident d’aquesta formació, Josep Anglada, “en els propers dies”, per “administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda”.

La nova direcció del partit ha explicat a través d’un comunicat de premsa que “després d’haver auditat la situació financera del partit i la gestió de l’expresident” han decidit presentar una querella, perquè la “Justícia deliberi sobre la seva responsabilitat penal en diversos delictes de caire econòmic i societari”. 

Segons l’auditoria encarregada pels nous responsables de PxC es desprèn que aquesta formació “ha resultat perjudicada per la gestió de l’anterior president”, tot afirmant que hi ha “indicis d’administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda pels quals haurà de respondre”.

Des de Plataforma han apuntat que es vol “depurar responsabilitats per les deficiències en la gestió” que van portar el Consell Executiu a apartar Anglada de la presidència. La nova direcció de PxC ha afegit que “reafirma el compromís amb la transparència i la col·laboració amb la Justícia”.

MINUTODIGITAL.COM | PxC presenta una querella criminal contra Anglada por administración desleal, insolvencia y apropiación indebida

Tras haber auditado la situación financiera del partido y la gestión del expresidente, Plataforma per Catalunya llevará a Anglada ante los tribunales para que la Justicia delibere sobre su responsabilidad penal en diversos delitos de naturaleza económica y societaria.

De la auditoría se desprende que Plataforma per Catalunya ha resultado perjudicada por la gestión del anterior presidente, de la cual hay indicios de administración desleal, insolvencia punible y apropiación indebida por los queAnglada deberá responder.

Con esta resolución Plataforma per Catalunya quiere depurar responsabilidades por las deficiencias en la gestión que llevaron al Consejo Ejecutivo a apartar a Anglada de la presidencia a la vez que reafirma el compromiso con la transparencia y colaboración con la Justicia | Comunicado de prensa oficial de Plataforma per Catalunya.

PxC a Youtube