Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Nova junta directiva a les comarques ebrenques

Nova junta directiva a les comarques ebrenques

19/05/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Les Terres de l’Ebre ja treballen amb les eleccions municipals de 2015 a l’horitzó

Amposta | Redacció.-  L’executiva de Plataforma per Catalunya a les Terres de l’Ebre ha celebrat una reunió extraordinària per encarar les properes eleccions municipals de 2015.

La trobada ha servit per acordar la remodelació de la directiva, amb l’objectiu d’assolir la màxima implicació i dedicació dels membres.

Així, el càrrec de delegat local a Amposta queda momentàniament vacant. A la fins ara delegada local, la senyora Marisa Espuny, els greus problemes de salut del seu pare li priven del temps necessari per dedicar-s’hi.

La senyora Yolanda Homedes ha estat nomenada nova delegada local de Roquetes en substitució del regidor de PxC al municipi, Ramón Martí Moragrega, que és el nou delegat comarcal del Baix Ebre en substitució del senyor Jesús Fernández Adell.

Férnandez Adell, regidor també de PxC a Roquetes, ha comunicat la seva intenció d’acabar la legislatura i deixar pas a noves cares a la llista per qüestions personals, laborals i familiars.

La junta directiva va prendre bona nota de les moltes idees i propostes dels afiliats i simpatitzants que van acudir a la reunió, algunes d'elles molt interessants de cara a promocionar la nostra formació pels pobles i ciutats de les nostres comarques.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube