Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Depurant responsabilitats

Depurant responsabilitats

02/06/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya es querella contra Josep Anglada i Marta Riera per estafa i apropiació indeguda

Vic | Redacció.- El passat divendres 30 de maig Plataforma per Catalunya va presentar una querella contra Josep Anglada i Marta Riera per estafa i apropiació indeguda als jutjats de Vic.

Un cop finalitzada l’auditoria econòmica externa, els resultats que se’n desprenen d’ella posen de manifestirregularitatsen les finances.

El sr. Josep Anglada ha estat l’única persona amb poders en la gestió econòmica de Plataforma per Catalunya, i com a tal va obrar amb opacitat i va ignorar els múltiples requeriments per part dels membres del Consell Executiu per rendir comptes sobre la situació financera del partit.

Un cop destituït també ha fet cas omís als requeriments per restituir els fons econòmics que pertanyen a Plataforma per Catalunya i dels que avui continua disposant de manera il·legítima.

Les accions legals s'han ampliat a la sra. Marta Riera perquè en l'escrit d'al·legacions a l'expulsió, el sr. Anglada exposava, en ser-li requerit que retornés la base de dades de Plataforma per Catalunya, que era ella qui n’estava en possessió.

Plataforma per Catalunya confia que el procés judicial es desenvolupi amb la màxima celeritat perquè la Justícia dicti una sentència contundent per depurar responsabilitats i restituir els danys causats el més aviat possible.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube