Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Acció solidària

Acció solidària

02/06/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya recaptarà aliments a canvi de pa amb tomàquet al mercat de La Masuca d'Igualada per fer un nou repartiment solidari

Igualada | Redacció.- Després de l'èxit de les anteriors campanyes solidàries a la fira de Piera i el mercat de Calaf, la delegació de Plataforma per Catalunya a l'Anoia tornarà a recol·lectar aliments el proper dissabte 7 de juny des de les 9h 00 fins les 14 h 00.

La delegació anoienca de Plataforma per Catalunya muntarà una carpa al tradicional mercat exterior de La Masuca, que té lloc els dissabtes a Igualada.

Aquells qui s’apropin al punt habilitat per lliurar aliments i productes de neteja, que es repartiran exclusivament entre gent necessitada de casa, rebran pa amb tomàquet i pernil en agraïment.

En aquest sentit el regidor socialidentitari igualadí, Robert Hernando, ha manifestat que "la justícia social i la solidaritat són dos dels eixos principals del nostre programa”.

Hernando ha afirmat que “entenem que hi ha altres formes de fer política. Per a nosaltres no tindria sentit estar representats a les institucions i fer el que fan la resta de partits”.

El portaveu ha conclòs assegurant que “hi ha molta gent de casa que se sent desemparada per les institucions públiques, a les quals no els arriben les ajudes. Nosaltres volem ajudar aquesta bona gent de casa que avui està passant penúries, que per desgràcia és molta”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

INFOANOIA.CAT, 01/06/2014; PxC recollirà aliments solidaris a canvi de pa amb tomàquet i pernil al Mercat de la Masuca

La delegació de PxC a l'Anoia tornarà a fer una recollida solidària d’aliments el proper dissabte 7 de juny des de les 9.00 a les 14 hores. A canvi oferirà pa tomàquet amb pernil, aquesta vegada a Igualada. La iniciativa s’ha desenvolupat anteriorment a fires i mercats de Calaf i Piera.

PxC convidarà a pa tomàquet amb pernil a totes aquelles persones que s'apropin a la carpa de la formació a lliurar aliments i productes de neteja que es repartiran “exclusivament entre gent necessitada de casa” diuen des del partit. El regidor igualadí Robert Hernando defensa que "la justícia social i la solidaritat és un dels eixos principals del nostre programa, entenem que hi ha altres formes de fer política, per a nosaltres no tindria sentit estar representats a les institucions i fer el que fan tots els altres, hi ha molta gent de casa que se sent desemparada per les institucions públiques, a les quals no els hi arriben les ajudes i nosaltres volem ajudar a la bona gent de casa que avui està passant penúries, que per desgràcia és molta més de la que ens agradaria”.

PxC a Youtube