Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

En defensa del sector agrari

En defensa del sector agrari

25/08/2014

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Eduard Pallerola, sobre el veto rus als productes agroalimentaris de la UE: “els treballadors del sector agrari són les víctimes col·laterals de les decisions de les altes instàncies polítiques”


Lleida | Redacció.- Plataforma per Catalunya manifesta el seu suport als sectors agroalimentaris afectats pel veto imposat per Rússia a la importació de productes procedents dels països de la Comunitat Europea.

Catalunya i el conjunt d’Espanya hauran de fer front a la caiguda de vendes de fruita dolça al mercat rus, juntament amb la de fruita seca i porcí, com a resposta a les sancions imposades per la UE a Rússia pel conflicte amb Ucraïna.

El delegat territorial de Lleida, Eduard Pallerola, ha lamentat que les decisions preses per les altes instàncies polítiques tinguin com a víctimes col·laterals els treballadors del sector agrari, abandonats i relegats a una situació d’indefensió.

Pallerola ha manifestat que el desig del sector és treballar, i no pas una almoina de 30 milions d’euros per pal·liar unes pèrdues xifrades en més de 130 milions d’euros.

El dirigent identitari ha instat els sindicats a deixar de nedar entre dues aigües. Primer, donant suport als polítics actuals, com a bons gossets subvencionats, i en segon lloc, fent veure que protesten quan els mateixos polítics als quals han votat i han donat suport els han abandonat.

Finalment ha mostrat el compromís de Plataforma per Catalunya per treballar perquè el sector agrari català sigui lliure, autosuficient, fort i viable, i no titelles subvencionades dels polítics actuals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube