Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

El Consell Nacional de PxC es reuneix a Terrassa amb la vista posada en les eleccions municipals

El Consell Nacional de PxC es reuneix a Terrassa amb la vista posada en les eleccions municipals

15/10/2014

Terrassa | Redacció.- El Consell Nacional de Plataforma per Catalunya s'ha reunit a Terrassa per fixar les bases organitzatives i electorals dels propers comicis electorals. El president del partit Xavier Simó ha donat la benvinguda als assistents en el discurs d'obertura del Consell, el tresorer Daniel Ordoñez ha explicat l'estat de comptes del partit i el secretari jurídic Joan Garriga ha explicat els diferents processos judicials en els que està immers el partit com la querella per apropiació indeguda contra l'expresident, la querella contra Jordi Pujol o la denúncia contra l'ANC.

Per la seva banda el secretari d'organització David Parada ha explicat com serà la dinàmica de treball a les eleccions municipals i Jaime Padilla ha ofert una explicació sobre el nou programa per emmagatzemar dades que ha implementat el partit.

Robert Hernando ha fet un informe polític de la formació, posant l'accent en la nova imatge del partit i la gran repercussió mediàtica que està obtenint i ha valorat positivament la participació de PxC al congrés de PxL entre d'altres assumptes. Després dels precs i preguntes molt participatius el vicepresident August Armengol  al seu discurs de clausura ha animat els presents a seguir lluitant per un projecte que val la pena ara més que mai, a més ha recalcat que mai havia vist el partit tan unit com el està en aquests moments.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube