Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

L'històric membre de PxC Mateu Figuerola assisteix a un dinar d'organització amb candidats de Lleida

L'històric membre de PxC Mateu Figuerola assisteix a un dinar d'organització amb candidats de Lleida

26/10/2014

Redacció | Mollerussa.- Aquest dissabte s'ha realitzat el consell executiu de PxC a Mollerussa per tractar els temes d'actualitat i organitzatius de la formació, reunió itinerant que va recorrent totes les terres catalanes i era el torn de la terra ferma. 

Després de la sessió de la direcció del partit s'ha celebrat un dinar de treball amb diferents candidats de la demarcació de Lleida entre ells els de Tarrega, Alcarràs, BellPuig, Solsona o Cervera on hi ha un principi d'acord perquè encapçali la llista en Mateu Figuerola, un dels membres històrics del partit ja que va ser un dels primers membres electes de la formació  l'any de la seva fundació.

En aquest sentit Figuerola ha declarat que "m'alegro molt d'haver estat avui aquí amb vells amics de Plataforma com l’August Armengol o l’Eduard Pallerola, va ser el meu projecte polític i el vaig abandonar únicament per una persona que per sort ja no està al partit, ara és el moment d'aconseguir la unió dels identitaris catalans i anar tots a una, tenim pendent una reunió més formal amb la direcció del partit però hi ha un principi d'acord perquè així sigui".

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

NACIODIGITAL.CAT, 27/10/2014; Plataforma per Catalunya prepara l'assalt a Ponent

La marxa de Josep Anglada de Plataforma per Catalunya no sembla que hagi afectat les aspiracions del partit d'obrir-se arreu del país. La formació ja prepara les eleccions municipals del 2015, i s'ha fixat en les comarques de Ponent com un dels territoris on poder-se consolidar. El passat dissabte es va celebrar a Mollerussa el consell executiu del partit per tractar de temes organitzatius i començar a abordar l'estratègia electoral als municipis.

A la reunió hi van assistir diversos representants del partit en localitats de la demarcació com Tàrrega, Alcarràs, Bellpuig, Solsona i Cervera, on es va anunciar un principi d'acord perquè encapçali la llista Mateu Figuerola, ex secretari provincial de la Plataforma per Catalunya a Lleida que va abandonar la formació al 2007 per topades amb el llavors president Josep Anglada. El camí polític de Figuerola va continuar amb una nova formació, Partit per Catalunya, que va aconseguir representació a la Paeria de Cervera i que fins i tot es va presentar a les eleccions del 2010 al Parlament de Catalunya amb el mateix Figuerola com a cap de llista.

El mateix Figuerola va assegurar en la trobada sentir-se "molt content" de retrobar-se amb vells amics de la formació alhora que va recordar els motius que el van portar a abandonar el partit. Sense esmentar el nom d'Anglada, el regidor de Cervera va destacar que ara és l'hora "d'aconseguir la unió dels identitaris catalans" i va ratificar el principi d'acord per liderar la candidatura de Cervera.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube