Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Entrevista de l'agència estatal russa Sputnik Nóvosti

Entrevista de l'agència estatal russa Sputnik Nóvosti

20/12/2014

ENTREVISTA DE L'AGÈNCIA ESTATAL RUSSA SPUTNIK NÓVOSTI

Robert Hernando: "manifestem el nostre rebuig i repulsa a les sancions econòmiques contra Rússia"

 EUA i la UE "van afavorir" el cop d'estat a Ucraïna, mentre que els principals mitjans de comunicació "s'han obstinat a presentar a Rússia com una potencia agressora", va indicar Hernando i va afegir que l'única cosa que fa el Kremlin és "exercir el seu dret a la legítima defensa". 

El líder del *PxC es va mostrar convençut que Ucraïna integrada en l'OTAN "és un ganivet en la gola de Rússia".

A més, va advertir que la caiguda del ruble, provocada en part per les sancions occidentals, afectarà molt l'economia de Catalunya, destinació turística predilecta per als russos que visiten Espanya.

"El turisme rus sempre és un turisme de qualitat, a més són gent molt educada que es porta molt bé i que deixa grans beneficis a la nostra economia", va subratllar el polític i va lamentar que "s'ha disminuït la capacitat del poble rus per poder viatjar a Catalunya".

El secretari general del *PxC va afirmar que "la política de Brussel·les està portant al poble europeu a la pobresa" i condueix al fet que cada vegada més ciutadans dels Vint-i-vuit es converteixen en els "UE-escèptics". Mostra d'això és l'auge de partits polítics com el Front Nacional francès, liderat per *Marine Li *Pen, qui es perfila com a favorita en les presidencials a celebrar-se al país gal en 2017, va subratllar.
El polític català va expressar l'esperança que tard o d'hora "el poble europeu recuperi la sobirania" i les nacions que conformen la UE "deixin de ser titelles de les elits econòmiques".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

SPUTNIKNEWS.COM, 19.12.2014; Cataluña contra las sanciones antirrusas

En los países de la UE crecen las tensiones políticas y sociales a raíz de las sanciones occidentales contra Rusia.Su indignación expresan también cada vez más partidos políticos europeos.

Robert Hernando, secretario general del partido político Plataforma por Cataluña, expresó su preocupación por la crisis en las relaciones de Moscú y Bruselas en conversación telefónica con nuestro corresponsal Víctor Ternovsky.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube