Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Plataforma per Catalunya ja té confirmades 85 candidatures per a les municipals de maig.

Plataforma per Catalunya ja té confirmades 85 candidatures per a les municipals de maig.

21/02/2015

Mataró | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha celebrat avui a Mataró el consell nacional del partit amb una gran afluència de candidats arribats de tots els racons de Catalunya. A l'assemblea s'han explicat les línies mestres de la campanya en la qual una vegada més tindrà un enorme protagonisme carrer.
 

I és que tal com ha explicat el secretari general de la formació Robert Hernando "Plataforma és avui l'única alternativa a la casta que no és el model Veneçuela, que no ofereix al poble com una solució les misèries del comunisme, som com el partit madrileny Podemos però sense lo dolent de Podemos, que és molt, hem de trepitjar carrer, reunir-nos amb els veïns i aconseguir que ens coneguin de primera mà, que sàpiguen del nostre missatge sense filtres contaminats, hem de tornar als municipis la sobirania del poble". 
 
Durant el Consell Plataforma per Catalunya ha anunciat que ja té tancades 85 candidatures a les quatre províncies catalanes i que aspira a superar amb escreix l'èxit obtingut a les municipals de 2011 en les què la formació va aconseguir 67 regidors i 7 consellers comarcals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube