Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Tercer mandat consecutiu de PxC al Consell Comarcal del Baix Penedès

Tercer mandat consecutiu de PxC al Consell Comarcal del Baix Penedès

08/07/2015
El Vendrell/Baix Penedés | Redacció.- Aquest migdia s'ha constituït el nou Consell Comarcal del Baix Penedés a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. Eva Serramià (CDC) n'ha resultat elegida presidenta amb els 25 vots de CDC (10), PSC (9), ERC (5) i ICV (1), 7 vots d'altres candidats a si mateixos (C's, PP, CUP i Podem) i l'única abstenció de Plataforma per Catalunya (PxC).August Armengol s'ha mostrat "sorprès per la deriva cap a l'extrema Esquerra de Convergència amb un govern de CDC-PSC-ERC-ICV" i també ha volgut recordar que "la presidenta comarcal encara està pendent d'una resolució de la Fiscalia Anticorrupció pels presumptes delictes de prevaricació, tràfic d'influències, malversació de fons públics i contra l'article 436 del Codi Penal, denúncia interposada per PxC el 28 d'abril davant dita Fiscalia per haver atorgat prop de dos milions d'euros al seu marit en adjudicacions quan era funcionària i cap de contractació de l'Ajuntament del Vendrell".
A continuació reproduïm íntegrament el discurs del conseller comarcal de PxC:
"Des de Plataforma per Catalunya volem en primer lloc agrair als més de dos mil comarcans que ens han votat i que per tant ens han fet confiança, gràcies al seu suport Plataforma per Catalunya té representació en aquest ens supramunicipal que és el Consell Comarcal del Baix Penedès per tercer mandat consecutiu.

Hem emès l'única abstenció en la votació a la presidència del Consell perquè cap dels candidats que s'han presentat ni els seus respectius partits responen als principals punts del nostre programa. Per tant, restarem a l'oposició i farem una oposició responsable i constructiva votant sempre a favor, sense sectarismes, d'aquelles iniciatives que des del nostre punt de vista siguin beneficioses per a la comarca i els comarcans, i en contra d'aquelles altres que considerem que no els convenen ni al Baix Penedès ni als baixpenedesencs.

Des d'una òptica més general, defensarem la nostra filosofia de l'humanisme cristià europeu i el nostre programa social-identitari. Des del punt de vista social sempre hem dit que primer som els de casa, i des del punt de vista identitari farem front a la globalització mundialista i a la immigració massiva que atempten contra la nostra identitat, i també farem front a la islamització de la nostra terra.

En la vessant nacional, som contraris a la divisió dels ciutadans els uns contra els altres i defensarem la unitat del país amb una Catalunya integrada dins del fet hispànic"

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube