Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Junts fem força

Junts fem força

09/10/2015

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA 

Plataforma per Catalunya s’adhereix un any més als actes del 12 d’octubre amb motiu de la Festa de la Hispanitat


El desafiament separatista del Govern de la Generalitat ha arribat a un punt de no retorn que ens exigeix sortir al carrer per articular una resposta més ferma que mai.

És l’hora de recuperar la tradició hispànica de Catalunya i de plantar cara al rupturisme, que pretén trencar els nostres vincles amb les comunitats amb les que de manera conjunta formem Espanya. 

És per això que Plataforma per Catalunya s’adhereix a la marxa unitària del proper 12 d’octubre, que sortirà a les 11h 00 des de la confluència de Passeig de Gràcia i el carrer de Provença amb destí a Plaça de Catalunya, on a les 12h 00 donarà inici l’acte central.

Des d’aquestes línies fem una crida a militants, simpatitzants i a tota la ciutadania en general perquèCatalunya faci seva la Festa de la Hispanitat.

Des de Plataforma per Catalunya reivindiquem aquesta data com una cita assenyalada al calendari, que en els darrers anys ha elevat Barcelona a la categoria de capital de la Hispanitat en un ambient festiu i familiar. 

El proper dilluns 12 d’octubre els homes i les dones de Plataforma per Catalunya tenim una cita amb la Història per defensar la veritable identitat hispánica de Catalunya.

Junts fem força

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube