Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

València, 31/10/2015; Construint el gran espai social-identitari nacional

València, 31/10/2015; Construint el gran espai social-identitari nacional

04/11/2015

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC, E2000 i PXL arriben a importants acords a València en vistes a la propera constitució de la seva Federació de partits identitaris a semblança del Front National francès de Marine Le Pen


València | Redacció.- S'han reunit novament aquest dissabte 31 d'octubre a València en el marc del procés de confluència iniciat després de les eleccions municipals, Plataforma per Catalunya (PxC), Espanya 2000 (E2000) i Partit per la Llibertat-Amb les Mans Netes ( PXL). Les tres delegacions han estat encapçalades pels seus respectius presidents, August Armengol per PxC, Rafael Ripoll per E2000 i José María Ruiz per PXL.

Sobre les bases dels punts acordats en la reunió de Saragossa del passat 25 de juliol que va incloure l'aprovació de la 'Declaració de Saragossa' que incloïa 6 punts fonamentals, s'han adoptat importants acords que representen un avanç definitiu perquè la Federació de partits pugui constituir-se abans de la primavera previ acord de les bases de PxC, E2000 i PXL a principis d'any pels òrgans dels respectius partits.

Els principals acords assolits es refereixen als Estatuts, a la Declaració Ideològica o Ponència Política i a la constitució de la Coordinadora Nacional de Càrrecs Electes. El nom de la nova Federació així com el logotip i la imatge corporativa sortiran de diverses propostes presentades per tècnics especialistes en la matèria. 

Les tres delegacions s'han compromès a què tots aquests elements es faran públics i es donaran a conèixer en el Congrés Fundacional de la Federació que tindrà lloc a Catalunya abans de la primavera, així com l'organigrama de la nova organització.

Des de València es fa una crida a tots aquells que comparteixin el nostre programa Social-Identitari i la filosofia de l'Humanisme Cristià Europeu per integrar-se en aquesta iniciativa i a aquells que expressin la seva inequívoca voluntat de participar en aquest projecte unitari a semblança del Front National francès de Marine Le Pen.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube