Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Plataforma per Catalunya condemna els terribles atemptats de Brussel·les perpetrats per feristeles islamistes.

Plataforma per Catalunya condemna els terribles atemptats de Brussel·les perpetrats per feristeles islamistes.

22/03/2016

PxC demana que d'una vegada per totes s'obri el debat sobre la política de portes obertes a Europa sense embuts i deixant de banda els discursos hipòcrites del que és políticament correcte.

Barcelona | Redacció .- Davant els atemptats de Brussel·les volem manifestar la nostra total condemna dels mateixos i la nostra solidaritat amb les víctimes, les seves famílies i amb el poble belga en el seu conjunt. Esperem que aquest lamentable i luctuós esdeveniment faci reflexionar per fi a la nostra classe política que, en general, tan frívolament es refereix a les causes del fenomen terrorista.

Cada vegada és més evident que assegurar les nostres fronteres ha de constituir un objectiu essencial de la nostra política per garantir les vides i, en definitiva, la seguretat dels nostres ciutadans. En aquest sentit no poden esgrimir-se declaracions hipòcrites, pretesament humanitàries, que contribueixen a desautoritzar les nostres forces i cossos de seguretat de l'Estat en la seva lluita contra l'enemic terrorista, per relaxar el nostre control de fronteres així com la seguretat interior.

El mateix passa amb els que propalen en els nostres mitjans una política suïcida de portes obertes o d'exculpació dels terroristes. Els que així ho fan tenen part de responsabilitat en el que avui ha passat i seguiran tenint-la en els atemptats que succeeixin en el futur.

A més, cal que es debati als mitjans de comunicació, sense prejudicis i seriosament, les propostes i les raons d'aquelles forces polítiques i governs de la Unió Europea que són partidàries d'exercir la nostra sobirania nacional i el control estricte del que entra en les nostres fronteres. Descansin en pau tots els morts no culpables.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube