Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Amplia presència de PxC a les processons arreu de Catalunya

Amplia presència de PxC a les processons arreu de Catalunya

26/03/2016

 Barcelona|Redacció.- Suport total el que estan rebent les diferents processons arreu de Catalunya per part del partit identitari PxC. La germandat dels antics cavallers legionaris a rebut aquests dies un ampli suport de centenars de militants de PxC entre els quals destaquen càrrecs públics i alts càrrecs del partit. En aquest sentit, la formació va mostrar el seu suport a la concentració feta a l'Hospitalet com a la de Palafolls, totes dues amb una gran afluència de persones.

Donant suport als antics cavallers legionaris hem vist al Vicepresident del partit Pablo Barranco, així com els regidors de Salt, Sergio Concepción i Sergi Fabri o el regidor de St. Miquel de Fluvià, Marcos Sanchez. A més a més dels delegats locals de Caldes de Malavella, Joel Luque, de Torroella de Montgri, Enric Joan, de Sta. Coloma de Farners, Judit da Silva i diversos militants del maresme.

Pel que fa a la processó de l'Orde del Temple a BCN, hem pogut veure al delegat local a Ripoll Pep Sort entre d'altres.

Amb aquestes accions, el partit identitari mostra la seva convicció ferma per defensar els valors i tradicions que ens són pròpies dins el respecte i reconeixement que es mereixen, com en aquest cas, les processons.

PxC

Barcelona, 25 de març de 2016

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube