Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Respecte no es presenta a les generals del 26-J

Respecte no es presenta a les generals del 26-J

09/05/2016

La federació Respecte (PxC, E2000 i PxL) no participarà en les generals del 26-J i seguirà construint l'alternativa per la sobirania, identitat i independència enfront del mundialisme.

Alcalá d'Henares | Redacció.- Aquest dissabte 7 de maig, reunit el Consell Executiu de Respecte, nom de la federació formada per Plataforma per Catalunya (PxC), Partit per la Llibertat (PxL) i Espanya 2000 (E2000) va acordar, de cara a les eleccions convocades per al 26 de juny, no concórrer a aquesta cita electoral.

En la presa d'aquesta decisió no només van pesar les mateixes raons per les quals els partits que composem Respecte no es van presentar a les eleccions del passat desembre. Per exemple, la Llei Electoral suposa un catàleg de traves i limitacions que tracta a les organitzacions polítiques sense representació a nivell nacional de diferent manera que a la resta de formacions. No hi ha, a més, igualtat d'oportunitats pel que fa a finançament i publicitat, deixant clar que el dret a la igualtat i el pluralisme polític a Espanya no es respecten.

També cal situar en context aquesta nova crida a les urnes. Aquest escenari ens indica que ens enfrontem a una mena de segona volta en la qual, si fa uns mesos amb prou feines hi havia opcions per a les organitzacions més modestes, tal com es va demostrar, en aquesta segona volta només hi ha lloc per als quatre grans partits del sistema establert i promocionats pels grans mitjans de comunicació.

Entenem que són aquelles organitzacions minúscules les que han de justificar la seva existència davant els seus escassos militants i intentar presentar-se al màxim nombre de províncies possible; però les organitzacions que formem Respecte no ens trobem davant d'aquesta necessitat. Els nostres regidors segueixen treballant abans d'aquesta nova convocatòria electoral i seguirem treballant després. La nostra existència, el nostre compromís i la nostra activitat continuen sense alteracions.

Així doncs ens centrem en construir aquesta alternativa sòlida, arrelada en la proximitat viva del nostre poble, que contesti als qui ens han portat a aquesta situació de crisi nacional en tots els seus sentits i seguirem parlant de tots aquells temes que les elits no volen debatre: reconstrucció d'una veritable comunitat nacional, defensa de la nostra sobirania econòmica, respecte a les nostres fronteres i respecte a la nostra forma de vida, defensa del treball enfront del poder dels diners i rebel·lió a Europa contra els foscos interessos de la classe política al servei dels mundialistes.

Toca treballar de valent, per aconseguir que el nostre país tingui el Respecte que mereix.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube