Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

PxC present a l'ofrena floral a Rafael de Casanova per la Diada

PxC present a l'ofrena floral a Rafael de Casanova per la Diada

13/09/2016

Militants, dirigents i regidors de PxC encapçalats pel seu president, August Armengol, acudeixen a la tradicional ofrena floral a Barcelona amb un protagonisme sense precedents en aquesta edició.

https://m.youtube.com/watch?v=LEicUGhj2b8
La Diada de Catalunya d'enguany ha estat celebrada per Plataforma per Catalunya (PxC) amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a Barcelona.

Una representació del partit, encapçalada pel seu president August Armengol, ha dipositat una corona de flors amb simbolisme, portant tant la senyera com la bandera espanyola, en senyal de respecte i unitat de la societat catalana i en representació de tots aquells catalans que sense ser independentistes també celebren el dia de Catalunya, la seva cultura i la seva identitat.

A declaracions a la premsa, que s'ha mostrat molt interessada degut als crits i a la intolerància d'una part del públic contra la presència pacífica i respectuosa de PxC, Armengol ha explicat que "Catalunya s'entèn dins d'Espanya i que la guerra finalitzada al 1714 no era pas una guerra de secessió, sinó de successió de la corona a Espanya, pel que Rafael de Casanova no era cap separatista".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube