Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Plataforma per Catalunya (PxC) vol felicitar el partit Rússia Unida i al seu president Vladímir Putin per la seva aclaparadora victòria a les eleccions russes.

Plataforma per Catalunya (PxC) vol felicitar el partit Rússia Unida i al seu president Vladímir Putin per la seva aclaparadora victòria a les eleccions russes.

20/09/2016

Redacció | Barcelona.- Plataforma per Catalunya (PxC) vol felicitar al partit Rússia Unida i al seu president Vladímir Putin per la seva aclaparadora victòria a les eleccions russes ja que des del nostre partit considerem que tan sols una victòria dels partits social-identitaris a Europa que prenguin a Rússia com aliat natural i al president Putin com a referent polític pot a dia d'avui salvar la identitat europea i allunyar-nos de les polítiques erràtiques de la UE al servei de les oligarquies financeres i d'Estats Units. Això a més, acabaria amb la mal anomenada "crisi dels refugiats" i amb el terrorisme islàmic flagell de Europa en els últims temps.

Rússia Unida compta amb el 54,21% dels vots amb el 90% escrutat, per la qual cosa guanyaria les eleccions parlamentàries tal com confirmaven les enquestes a peu d'urna. En segon lloc es troba el Partit Comunista, amb un 13,54% dels sufragis i, després d'ells, el partit d'extrema dreta LDPR (13,28%). El partit de Putin te la majoria absoluta.

Amb el 93,1 dels vots escrutats, Putin posseeix de moment 343 dels 450 escons que conformen la  Cambra de Diputats, segons ha anunciat en roda de premsa la jefa de la Comissió Electoral Central, Ela Pamfílova .

"Podem dir clarament que el nostre partit va guanyar", ha declarat a la televisió el primer ministre Dmitri Medvédev, cap de llista de Rússia Unida.

Arrasen a Crimea, Rússia Unida, el partit del president rus, Vladímir Putin, ha guanyat amb més de 70 per cent dels vots les eleccions celebrades a les cambres legislatives de les annexionades Crimea i el port de Sebastopol.

Després de l'escrutini de gairebé el 55 per cent de les paperetes, la formació oficialista lidera el recompte amb més del 71 per cent dels vots en els comicis al Parlament de Crimea, una de les dues noves entitats federades de Rússia creades després de l'annexió de la península al març d'aquest any.

Rússia Unida compartirà l'hemicicle de Crimea amb tan sols una altra formació més, l'ultranacionalista Partit Liberal Demòcrata de Rússia, que suma poc més del 8 per cent dels vots.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube