Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

PxC-'Respecte':

PxC-'Respecte': "Llibertat d'expressió, sí; violència i delinqüència, no"

21/01/2017

August Armengol denuncia 4 radicals d'extrema esquerra per incitació a l'odi per discriminació ideològica, coaccions, amenaces, alteració de l'ordre públic, revelació de secrets, i danys i perjudicis.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Aquest divendres han declarat davant del jutge els quatre encausats d'extrema esquerra pels aldarulls causats al Vendrell el 19 d'abril amb interrupció del plenari municipal i el 23 d'abril a Coma-ruga per la manifestació il·legal pel Congrés Fundacional de la federació 'Respecte'.

Des de les formacions social-identitàries Plataforma per Catalunya (PxC) i 'Respecte' hem estat sempre respectuosos amb la llibertat d'opinió, la llibertat d'expressió i la llibertat de manifestació. Des del nostre punt de vista són drets fonamentals inalienables de l'activitat política en democràcia.

El fet d'haver portat davant la Justícia aquests extremistes antisistema no és pas per coartar els seus drets i llibertats democràtiques ni té res a veure amb això tal com ells volen fer creure. Sinó que "qualsevol ciutadà té l'obligació de denunciar aquells fets presumptament delictius dels quals en tingui coneixement" manifesta el regidor del Vendrell, August Armengol, alhora president de PxC i vicepresident de 'Respecte'.

És en aquest context que el regidor social-identitari ha considerat com una obligació cívica de participació ciutadana per a què s'esclareixin els fets dels dies 19 i 23 d'abril presentar denúncia "contra aquests radicals d'ultraesquerra pels presumptes il·lícits penals d'incitació a l'odi per discriminació ideològica, coaccions, amenaces, alteració de l'ordre públic, revelació de secrets i danys i perjudicis".

El que realment es planteja aquí és si ells ens respecten o no a nosaltres i en aquest sentit confiem en què la Justícia pugui esclarir-ho i dicti les corresponents condemnes exemplars quan s'escaigui.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube