Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Documental sobre la mesquita del Carrer Japó de Barcelona

Documental sobre la mesquita del Carrer Japó de Barcelona

30/08/2017
Barcelona | Redacció.- Una productora independent ha realitzat un documental donant veu als veïns i veïnes del Carrer Japó de Barcelona (barri de La Prosperitat, Nou Barris), on està tot quasi preparat per a la inauguració d'un centre de culte islàmic.
Tot i l'oposició ferma dels veïns, que durant quasi mig any dia rere dia han protestat mitjantçant el soroll de les seves cassoles cada nit a les 21:00 hores, manifestacions i concenracions, "l'Ajuntament del Canvi" d'Ada Colau segueix amb la seva disposició a no fer-los cas i a permetre aquesta mesquita, la qual sembla que incompleix diversos aspectes de la Llei de Centres de Culte autonòmica i estatal, a més de no saber quin és exactament el finançament d'aquest projecte, del qual hi ha sospites de que pot ser un grup rigorista de l'Islam del Marroc.
 
 
 
 
 


Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat des del primer moment ajudant i assessorant als veïns front l'actitud de l'Ajuntament contra ells i per a esclarir les condicions en les que es vol instal·lar el centre de culte islàmic. Com a tantes altres poblacions de Catalunya, des de Molins de Rei fins a Pineda de Mar, la nostra presència ha fet trontollar l'autoritarisme dels ajuntaments i han posat a peu de carrer el debat democràtic de si els veïns volen o no aquests centres i el seu dret a decidir-ho. Al documental, el politòleg i mebre de PxC Jordi de la Fuente dóna el seu punt de vista del fets com a expert del tema.

Des de PxC felicitem a tots els veïns de Nou Barris que amb valentia i civisme exposen les seves idees i no es dobleguen davant la imposició i la incomprensió de la nova casta política. Donem difusió al documental!

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube