Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Documental sobre la mesquita del Carrer Japó de Barcelona

Documental sobre la mesquita del Carrer Japó de Barcelona

30/08/2017
Barcelona | Redacciˇ.- Una productora independent ha realitzat un documental donant veu als ve´ns i ve´nes del Carrer Japˇ de Barcelona (barri de La Prosperitat, Nou Barris), on estÓ tot quasi preparat per a la inauguraciˇ d'un centre de culte islÓmic.
Tot i l'oposiciˇ ferma dels ve´ns, que durant quasi mig any dia rere dia han protestat mitjantšant el soroll de les seves cassoles cada nit a les 21:00 hores, manifestacions i concenracions, "l'Ajuntament del Canvi" d'Ada Colau segueix amb la seva disposiciˇ a no fer-los cas i a permetre aquesta mesquita, la qual sembla que incompleix diversos aspectes de la Llei de Centres de Culte auton˛mica i estatal, a mÚs de no saber quin Ús exactament el finanšament d'aquest projecte, del qual hi ha sospites de que pot ser un grup rigorista de l'Islam del Marroc.
á
á
á
á
á


Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat des del primer moment ajudant i assessorant als ve´ns front l'actitud de l'Ajuntament contra ells i per a esclarir les condicions en les que es vol instalĚlar el centre de culte islÓmic. Com a tantes altres poblacions de Catalunya, des de Molins de Rei fins a Pineda de Mar, la nostra presŔncia ha fet trontollar l'autoritarisme dels ajuntaments i han posat a peu de carrer el debat democrÓtic de si els ve´ns volen o no aquests centres i el seu dret a decidir-ho. Al documental, el polit˛leg i mebre de PxC Jordi de la Fuente dˇna el seu punt de vista del fets com a expert del tema.

Des de PxC felicitem a tots els ve´ns de Nou Barris que amb valentia i civisme exposen les seves idees i no es dobleguen davant la imposiciˇ i la incomprensiˇ de la nova casta polÝtica. Donem difusiˇ al documental!

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube