Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Davant la inacció del Govern, els identitaris actúen

Davant la inacció del Govern, els identitaris actúen

11/10/2017

Barcelona | Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC), a través de la federació de partits de la que és membre a tot l'Estat espanyol, #Respeto, ha presentat una denúncia a la sala del penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, pels possibles delictes de:

Prevaricació, per realitzar actes il·legals com la "Declaració dels Representants de Catalunya".

Desobediència judicial, per no acatar l'auto del Tribunal Constitucional (TC) en el que estableix la nulitat del ple del Parlament de Catalunya del 10 d'Octubre.

Rebelió i sedició, davant l'aplicació i desenvolupament de possibles actes executius derivats del que s'ha descrit anteriorment.

L'advocat Ángel Bordas, militant de Partido por la Libertad (PxL), membre de #Respeto, ha presentat aquesta denúncia, essent molt comentada a la premsa nacional.

PxC segueix exigint la dimisió tant de Puigdemont com de Mariano Rajoy, autèntics responsables de la situació límit a la que sotmeten als catalans i a la resta d'espanyols. L'un està cercant aliats i mediadors internacionals per a desfer la legalitat espanyola, i l'altre només espera a cada pas que fa la Generalitat. Una partida d'un joc que no diverteix als catalans, sigui quin sigui el seu sentiment, ni a la resta de ciutadans espanyols.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube