Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

El 13 de maig el Consell Executiu de 'Respecte' es va reunir a Saragossa

El 13 de maig el Consell Executiu de 'Respecte' es va reunir a Saragossa

16/05/2018

Després del Consell Executiu de 'Respecte' a Saragossa representants del mateix i del Movimiento Aragonés Social (MAS) es van reunir en vistes a la integració del MAS a la federació social-identitària

Saragossa | Redacció.- La reunió del Consell Executiu de 'Respecte' a Saragossa va obrir amb un missatge d'agraïment a José Luis Roberto, que va demanar ser rellevat com a vocal després de llargs anys de treball per la unitat dels social-patriotes i identitaris espanyols, unió que es veu substanciada en 'Respecte' (PxC, E2000, PxC, IxALB, AME).

Entre els temes a tractar, hi havia la reorganització interna de la federació i preparar l'estructura per a les pròximes cites electorals, que seran de rang municipal, autonòmic i europeu en la majoria del territori espanyol.

Després de la sessió del Consell que va ocupar tot el matí, vam assistir a un dinar de treball amb representants del partit Movimiento Aragonés Social (MAS) acompanyats per la dirigent d'España2000 a Saragossa, Fuensanta Martín.

Durant el dinar es va tractar sobre l'actualitat aragonesa, el despoblament rural i del desastre dels governs autoanomenats "del canvi" que tan perjudicials són per als aragonesos.

També, en aquest primer contacte, es van obrir canals de comunicació per intentar convergir en un futur i poder compartir estratègies i espais de treball, així com de les condicions per a una possible integració del MAS en l'estructura de 'Respecte'.

Rafael Ripoll, president de 'Respecte', va voler acabar amb un missatge per a tots els assistents, "assumim que el nostre creixement pot semblar lent, ja que anteposem la serietat i el compromís al triomfalisme buit. Creiem que la nostra acció ha de sustentar-se sobre bases fermes, formades ideològicament i coherents amb els principis de la sobirania nacional i la defensa de la justícia social ".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube