Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

La primera decisió de Pedro Sánchez és contrària als interessos dels espanyols

La primera decisió de Pedro Sánchez és contrària als interessos dels espanyols

12/06/2018

Plataforma per Catalunya (PxC)-'Respecte' es posiciona en contra de la decisió de Pedro Sánchez d'acollir als refugiats del vaixell Aquarius de l'oenagé francesa SOS Mediterranée

PxC-‘Respecte’ | Redacció.- Era d'il·lusos suposar que la primera decisió del president del Govern socialista, a més d'àmbit internacional, resultés beneficiosa per al conjunt dels espanyols, sinó de tots, almenys de la majoria. Almenys que fos adequada a dret, però ni això. Un president recolzat pel secessionistes, filoetarres i marxistes culturals no podia donar-nos aquesta satisfacció.

La seva decisió, lògicament lloada per totes les institucions internacionals que uneixen diners i recursos en la immigració massiva, com l'ONU, organismes europeus i ONGs internacionals, no pot més que ser negativa per al poble espanyol per molt motius, però molt beneficiós per a d’altres.

Es beneficien les ONG internacionals que continuen aclaparant fons procedents de subvencions, les màfies de traficants per als quals la vida humana no té cap valor, els polítics que obtenen vots venent aquestes notícies com que han salvat vides.

Però per a l'espanyol mitjà, tot són desgràcies:

* És un desprestigi per al país saltar-se les lleis internacionals ja que, si són migrants han de ser desembarcats a Malta, el país més proper a la seva recollida, o a Itàlia país encarregat de la zona de rescat a Líbia. Si són refugiats com es diu, el seu destí és el país mes similar culturalment i proper al del seu origen, com Tunísia o algun país subsaharià.

* Les despeses augmenten sense parar: els primers auxilis mèdics i psicològics, la sanitat, nens amb necessitats educatives, famílies que sol·liciten cases, roba, factures de manteniment, etc. Es calcula que cada refugiat costa més de 2.000 € al mes.

* És una irresponsabilitat, el permetre entrada de qui no se’n sap res. La seva situació mèdica, malalties transmissibles per a les quals els espanyols no n’estem preparats? malalties cròniques que disparen els costos sanitaris? Situació penal, quins d'ells tenen delictes? Situació laboral, algun és capaç d'aportar tan sols treball a les nostres empreses?

* Hi haurà més costos ocults dels que ningú aportarà dades, alguns de molt difícil valoració, com a llarg termini els que es produeixen pels delictes comesos per immigrants o refugiats.

Tot plegat, despeses per als espanyols que ni tan sols tenen mitjans, el país es finança amb deute, circumstància que dubtem que Pedro Sánchez ni tan sols pensi arreglar; ni han demanat gastar en això. Finalment, aquestes formes de fer les coses produeixen un efecte crida molt important, de fet, ja hi ha un altre vaixell de l'armada italiana amb altres 790 irregulars a bord allí esperant.

El vaixell Aquarius navega sota bandera de Gibraltar, Espanya mai ha reconegut aquesta bandera pel que no hauria de ser admès en cap port.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube