Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Cinquè Congrés

La cinquena edició del congrés ordinari de Plataforma per Catalunya celebrat el 27 de març de 2011 a Vic va estar marcat per l’aprovació del manifest del nou gir social.

Aquest manifest senyala els treballadors com a principals perjudicats de l’actual política migratòria, i estableix la defensa dels seus interessos morals i materials com a principi innegociable.

Així ho manifestà Anglada, que afirmà que “totes les partides de despesa pública han d’anar destinades exclusivament al suport social de les famílies i desocupats catalans.”

El lema d’aquest congrés , Generant il·lusió, reflecteix el que necessiten ara més que mai Catalunya i els catalans; il·lusió per confiar en algú que defensi veritablement els seus interessos davant d’una casta política que els ha donat l’esquena.

En el context de crisi econòmica viscuda a Catalunya, Anglada va prioritzar la necessitat d’un nou programa econòmic basat en la producció i no pas en l’especulació; una defensa basada abans que res en defensar la indústria i els productes de casa.”

Amb la vista posada als comicis locals es va presentar el Projecte de ciutat, el programa municipal que serviria de full de ruta per als candidats de la formació identitària a les eleccions municipals del maig de 2011.

Anglada va revalidar la confiança de la massa social en proclamar-se un any més president de Plataforma per Catalunya per als 4 anys següents. La militància va votar la seva reelecció per unanimitat.

PxC a Youtube