Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Eleccions municipals 2007

El 27 de maig de 2007 Plataforma per Catalunya afronta els seus segons comicis locals després de quatre anys d'intens treball en els consistoris en els quals ja compta amb representació.

En aquesta nova cita amb les urnes PxC consolida i augmenta la seva representació en els feus en els quals ja comptava amb un regidor, i obre camí en altres ciutats.

En total seran 9 els municipis repartits en les quatre demarcacions catalanes els que comptaran amb representació de la formació identitària, sis d'ells capitals de comarca. 

El treball dut a terme durant els primers quatre anys de vida municipal culminen amb un creixement del 400%, i passa dels quatre regidors obtinguts en les anteriors eleccions municipals als 17 edils. 

A Vic i el Vendrell augmenta d'un a quatre regidors (18,5% dels vots i 17,7% respectivament), puja d'un a dos a Cervera (15,9%) i Manlleu (13,3%), i entra en els consistoris de Manresa (5,8%), Olot (6,1%), Tàrrega (7,4%) i Roda de Ter (7,72%) i Sant Martí de Riucorb (19,40%).

A Vic i Cervera s'aferma com a segona força política, mentre que a Manlleu i el Vendrell ho fa com a tercera.

Les eleccions municipals també suposen l'entrada de PxC en institucions supramunicipals. En cadascuna de les comarques d'Osona, Baix Penedès i la Segarra obté un conseller comarcal. 

PxC a Youtube